VELKOMMEN

til et vellykket lejrskole ophold på solskinsøen Bornholm...

Bornholm har i mange år været danske lejrskole børns foretrukne rejsemål og det er ikke uden grund.

Intet sted i Danmark kan du på så lille et areal finde en så, storslået og anderledes natur, historiske bygninger og borge, hyggelige havnebyer, fantastiske badestrande og meget meget mere, alt sammen inden for maksimum end 45 minutter bustur.

Vi er 2 lejrskolesteder som i mange år har specialiseret os i at lave lejrskoleophold for skolebørn, vi sørger for overnatning, mad gode faciliteter og vi kan også hjælpe med at arrangere ture rundt på Bornholm.

DUEODDE Familiecamping & Hostel

De 2 steder kan det samme, men alligevel er de meget forskellige, er du til natur og strand, så vil Dueodde Familiecamping & Hostel være noget for dig, med sin beliggenhed på det sydlige Bornholm på en af Danmarks bedste badestrande og stor indendørs svømmehal. Her finder du 33 værelser alle med bad og toilet fordelt både som dobbelt og flere sengs værelser med plads til 140.

HASLE Camping & Hytterby

I Hasle by finder du Hasle Camping som har 40 hytter fra 2 – 8 personers de fleste med toilet og bad, plads til 160 elever. Hasle kan tilbyde havnebad med udsprings vipper, Beach volleybane, minigolf, udendørs vandland og 200 meter til badestrand og busstoppe sted ved campingpladsen. Vi tilbyder gratis afhentning af bagage og ophold inkl. fuldforplejning.

Alt i alt 2 rigtige dejlige steder der sætter kvalitet, oplevelser og service i højsæde og 2 steder der vil give jer en uforglemmelig lejrskoletur!

Vi glæder os til at høre fra jer…

Mange camping hilsner
Jonas, Jennivel & baby JJ  

Karina & Simon, Dueodde Familiecamping & Hostel

© Copyright - Lejrskoler Bornholm