Ring til os

Se under PRAKTISK

Skriv til os

Se under PRAKTISK

VELKOMMEN

til et vellykket lejrskole ophold på solskinsøen Bornholm...

Bornholm har i mange år været danske lejrskole børns foretrukne rejsemål og det er ikke uden grund.

Intet sted i Danmark kan du på så lille et areal finde en så, storslået og anderledes natur, historiske bygninger og borge, hyggelige havnebyer, fantastiske badestrande og meget meget mere, alt sammen inden for maksimum end 45 minutter bustur.

Vi er 3 lejrskolesteder som i mange år har specialiseret os i at lave lejrskoleophold for skolebørn, vi sørger for overnatning, mad gode faciliteter og vi kan også hjælpe med at arrangere ture rundt på Bornholm.

DUEODDE Familiecamping & Hostel

De 3 steder kan det samme, men alligevel er de meget forskellige, er du til natur og strand, så vil Dueodde Familecamping & Hostel være noget for dig, med sin beliggenhed på det sydlige Bornholm på en af Danmarks bedste badestrande og stor indendørs svømmehal. Her finder du 33 værelser alle med bad og toilet fordelt både som dobbelt og flere sengs værelser med plads til 140, her er også mulighed for overnatning i de 15 campingvogne som står opstillet på pladsen.

Nordskoven Strand Camping & Hytter

Vil du derimod tættere på byen, så vil Rønne Strand Camping som ligger i udkanten af Rønne by være stedet for jer, campingpladsen ligger i gå afstand fra færgen i og har 28 hytter fra 2 til 6 personers hytter nogle med toilet og bad, der er 75 meter til badestranden, der er minigolf og bus stoppested lige uden for døren.

HASLE Camping & Hytter

I Hasle by finder du Hasle Camping som har 30 hytter fra 2 – 8 personers de fleste med toilet og bad, plads til 130 elever. Hasle kan tilbyde havnebad med udsprings vipper, beach volleybane, minigolf, udendørs vandland og 200 meter til badestrand og busstoppe sted ved campingpladsen.

Alt i alt 3 rigtige dejlige steder der sætter kvalitet, oplevelser og service i højsæde og 3 steder der vil give jer en uforglemmelig lejrskoletur!

logo lejrskole 1

Vi glæder os til at høre fra jer…

Kim & Ulla, Hasle Camping

Nordskoven Strand Camping

Henrik

Karina & Simon, Dueodde Familiecamping & Hostel

© Copyright - Lejrskoler Bornholm