Hasle Camping & Hytter

Velkommen til...

PRIS PR DAG 295,-

 

Pris pr person ved min. 3 dages ophold, inkl. 3 daglige måltider.

ØVRIGT

Hytter med toilet og bad tillæg 300 kr. pr. hytte.

ET DEJLIG LEJRSKOLEOPHOLD FOR ALLE

Hasle Camping er smukt beliggende på Bornholms solkyst kun 50 meter fra Østersøen, og 200 meter fra en af Bornholms skønne badestrande og havnebad.

Pladsen grænser op til Hasle Lystskov og er nabo til en aktivitetspark med bl.a. basketball, svævebaner og opmålte løberuter i naturen. Gode indkøbs muligheder 200 meter fra campingpladsen.

Vi har 9 forskellige hytte typer næsten alle med bad og toilet.

Hasle Camping byder på mange faciliteter bl.a. 1 hoppepuder, dejlig legeplads, bålsted, minigolf og mulighed for at nyde den skønne natur lige udenfor døren.

I kan nyde opholdet med fuld forplejning.

Med de mange muligheder Hasle Camping byder på, samt den centrale placering på Bornholm, er det et ideelt sted for et godt lejrskoleophold.

Hvis I ønsker at starte opholdet, med en frisk gå tur på 8 km gennem den smukke Bornholmske natur, så afhenter vi gerne bagagen ved færgen uden beregning.

Ved ankomst til Hasle camping & Hytter byder vi jer velkommen, og I henvises til jeres hytter. Ved ankomst aftales spisetider og tider på udflugter.

Sengelinned
Komplet sengelinned SKAL benyttes. Sengelinned pakker incl. 1 stort og 1 lille håndklæde kan enten medbringes eller lejes for kr. 125,00 pr. sæt.

Sengetid
Eleverne skal være i deres hytter kl. 22.00, og kl. 23.00 skal der være ro.

Rygning
Rygning i hytterne og i andre bygninger samt levende lys er ikke tilladt.

Rengøring før afrejsen
Ved afrejsen skal hytterne og udendørs arealet være ryddet for affald.

© Copyright - Lejrskoler Bornholm