Dueodde Familiecamping & Hostel

VELKOMMEN TIL...

PRIS PR DAG 275,-

 

Pris pr person ved min. 4 dages ophold, inkl. 4 daglige måltider – bl.a. lækker morgen- og aftenbuffet

ØVRIGT

 

Obligatorisk slutrengøringstillæg pr person 30,-. Alle værelser har eget badeværelse!

ET DEJLIG LEJRSKOLEOPHOLD FOR ALLE

Oplevelse og læring for livet. Lejrskole er noget helt specielt. Vi tilbyder de bedste rammer for lejrskole, man kan tænke sig. Dejlige værelser, alle med bad og toilet og skønne fællesarealer og selvfølgelig god mad.

Ved ankomst til Dueodde Vandrerhjem byder vi jer velkommen, og I henvises til jeres værelser. Lærerne vil modtage et informationsblad, der omhandler opholdet: Spisetider, tider på udflugter, regler, svømmehal m.m. Informationen skal videregives til eleverne af læreren!

Værelser og sengelinned
På hvert værelse er der eget bad og toilet bad. Der er køjesenge, dyner og hovedpuder. Komplet sengelinned SKAL benyttes. Sengelinned kan enten medbringes eller lejes for kr. 80,00 pr. sæt eller kr. 30,00 pr. del.

Sengetid
Eleverne skal være på deres værelser kl. 22.00, og kl. 23.00 skal der være ro.

Ordensregler
Vi har få regler, men vi forventer, at alle opfører sig ansvarligt, og at værelser og inventar behandles på en anstændig måde. Det er vigtigt, at eleverne er opmærksomme på, at der er andre gæster på vandrerhjemmet og campingpladsen. Det er derfor nødvendigt, at alt foregår på et lavt støjniveau, og i et tempo, som alle kan nyde.

Rygning
Rygning på værelset og i andre bygninger samt levende lys er ikke tilladt.

Erstatning
Der er erstatningspligt for ødelagte genstande og bygningsdele (inventar, vinduer og døre m.v.) Der opkræves DKK 1.000. i depositum, i tilfælde af ødelagt materiel m.m. Overstiger beløbet DKK 1.000 skal restancen betales inden afrejse.

Rengøring af værelser før afrejsen
Ved afrejsen skal værelserne efterlades rengjorte.

© Copyright - Lejrskoler Bornholm